sista terminen.

Idag börjar skolan igen efter ett välbehövligt jullov. Vårat sista jullov någonsin. Lite hemskt är det faktisk men samtidigt riktigt skönt! Ser fram emot studentresan till Prag med nästan hela klassen. Balen och själva studenten. Helt sjukt kommer det bli!

Men tillbaka till nuet och det nya året. Mina mål för iår är att leva bättre, ta till vara på det jag har, våga ta chanser som kommer och debutera 130 om jag inte sålt Zeb. Jag måste även kämpa på som en gnu för att klara sista terminen i skolan. För även om det kommer vara ett pain in the ass så kommer det vara värt det i slutet.

En annan ganska sjuk sak är att det tagit mig två och ett halvt år i Skåne för att inse hur mycket jag saknat saker jag har hemma. Hur bra jag faktiskt haft det och speciellt i stallet. Nu när jag var hemma över jul så förstod jag verkligen varför jag trivts så bra i det stallet. Riktigt härliga människor finns det och närheten till tränare. ca 20 meter till ridhus padock och bra uteritts vägar. Det jag kommer sakna i Skåne är ju framförallt all skön tid med fina vänner på internatet. Det finns lixom alltid någon att umgås med! Sen närheten till tävlingar.. Här nere är en timma till tävlingen rätt långt. Hemma ska man va glad om det finns mer än lokal tävlingar inom en timmas radie.

Ja det finns för och nackdelar med allt så jag ska passa på att njuta av mitt Skåne liv så länge jag kan!

såhär tillbringade kvällen igår
.

och såhär tillbringades nyår.



RSS 2.0