arton år och trehundrasextio dagar

Om fem dagar fyller jag nitton! Nitton bast, jag borjar bli gammal nu.. Man kan ju säga att jag fått någon typ utav åldersnoja. Jag menar om ett år sitter jag och väntar på min tjugo års dag. Tjugo år, det börjar bli serriöst.
Sen blir det ju inte bättre av alla som lägger upp bilder om val av gymnasium, känns som det var hur länge sen som helst jag själv satt där med näsan i kataloger, förvirrad av alla ämnen man skulle läsa och inte. Sen gick jag ju om ett år vilket jag inte ångrar ett dugg. Steget att flytta hemifrån med hästen var ett stort steg och har varit väldigt lärorikt. Jag har klarat av mycket jag aldrig trodde jag skulle klara. Gett mig in på saker jag trott varit omöjliga men sedan lyckats.
 
Denna helgen har mina föräldrar varit nere i skåne. Mina kära föräldrar som ställer upp i vått och torrt och gör allt lättare. Jag har denna helgen för första gången kört bil helt själv lagligt med mitt eget körkort. För det har jag lyckats med, en månad innan min nitton årsdag var det en lycklig tjej i Ystad som klarat sitt körkort. Helt galet! Det är en sjuk känsla när man kör själv och fattar att detta inte längre är konstigt. Jag och Eva firade iaf med att köra en runda, äta glass och träffa lite vänner denna helgen.
Så nu letar jag bil, för vad är körkort för mening att ha om jag inte har en bil? 
Har även hunnit med en tävling, kom trea i klubbmästerskapet och jag bevisade för mig själv att min häst kan om jag bara rider som jag ska!

Snart är det även dags för höstlov. Börjar lovet med en tävling i Helsingborg på min favorit anläggning. Dagen efter rullar jag och Zeb till Öland för att pausa lite i hetsen. Förhoppningsvis plugga ikapp lite och umgås med kompisar och familj. Stannar hemma till söndagen och sedan är det inte länge kvar tills vi sitter på tåget mot Stockholm och har en grym helg framför oss. Sen efter det är det ju bara en månad kvar till jul, också var detta året slut. Det är nästan läskigt vad fort tiden går.
 
/Emma
 

RSS 2.0